Vatan İlkokulu

Vizyon: Öğrencileri; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir orta öğretim kurumuna giren bir kurum olmak; eğitim-öğretim alanında çağdaş uygulamalara önderlik eden kuruluş olmak; paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesinde tercih edilen önder bir kurum olmak; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmak; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren bir eğitim kurumu olmak; bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, millî ve manevî; değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir.

Misyon: Vatan İlkokulu çalışanları olarak, Atatürk ilke ve inkılâplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Millî Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda kendisiyle barışık; sağlıklı bir güven duygusu ve öz denetim geliştirmiş olmaya özen gösteren; kültür ve sanat etkinliklerine katılan; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; fikri ve bedensel emeğe saygılı insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 12.30 ile 17.30 arasında eğitim yapılmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning : "Bir Bilgi Bin Sevgi" proje

Telefon - 0(482) 312 20 71

Belgegeçer - (482) 312 2071

WEB - https://kiziltepevatan.meb.k12.tr

Adres - ERSOYLU MAH. 114 SK. NO: 108 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :İkili eğitim sistemi uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Ersoylu Mah. Ersoylu Cad. Dış Kapı No:108 Vatan İlkokulu Kızıltepe/Mardin

Adres - ERSOYLU MAH. 114 SK. NO: 108 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım 15 dakikada bir hareket eden şehir içi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde